Услуги

Абитуриентски грим Варна

Абитуриентски грим

Този грим може да бъде по-силен, фрапиращ или дискретен, в зависимост от стила на тоалета и индивидуалните желания. Няма граници за този вид грим – той може да варира от почти дневен до сценичен.


Грим за Хелоуин

Арт грим

Арт гримът се използва при различни поводи, като Хелоуин, сценични прояви, съобразява се с вида изява, повода, сценичния тоалет, и образа на героя. Този вид грим не поставя никакви граници.


Вечерен грим Варна

Вечерен грим

Характеризира се с по-наситени и тъмни цветове, повече спирала, очна линия, по-изразени скули. Целта на вечерния грим е да привлече вниманието към вас, съобразява се с светлинната обстановка и се съчетава идеално с по-екстравагантно облекло.


Грим и прическа Варна

Грим и прическа

Доверете ми се за грим и прическа за вашия прекрасен повод.


Вечерен грим Варна

Дневен грим

Дневният грим се характеризира с това, че е по-лек, с по-ненаситени цветове. Ако се прави просто за ежедневието трябва да е по-непретенциозен и натурален. Този тип грим се използва в ежедневието и целта му е само да подчертае вашите красиви черти. Целта на дневния грим не е да изпъква, а да допринася за вашата цялостна красота.


Сватбен грим Варна

Сватбен грим

За траен сватбен грим се прави много плътна основа, кожата трябва да изглежда безупречно, цветовете да са по-леки и свежи. Видът на една булка изглежда достатъчно „ангажиран“ с рокля, було, букет и др., точно поради това гримът не трябва да е фрапиращ, а допълващ.


Професионален гримьор Роси - Варна

Сценичен грим

Сценичен грим – екстравагантен и модерен.