Услуги

Абитуриентски грим Варна

Абитуриентски грим

Този грим може да бъде по-силен, фрапиращ или дискретен, в зависимост от стила на тоалета и индивидуалните желания. Няма граници за този вид грим – той може да варира от почти дневен до сценичен.


Грим за Хелоуин

Арт грим

Арт гримът се използва при различни поводи, като Хелоуин, сценични прояви, съобразява се с вида изява, повода, сценичния тоалет, и образа на героя. Този вид грим не поставя никакви граници.


Вечерен грим Варна

Вечерен грим

Характеризира се с по-наситени и тъмни цветове, повече спирала, очна линия, по-изразени скули. Целта на вечерния грим е да привлече вниманието към вас, съобразява се с светлинната обстановка и се съчетава идеално с по-екстравагантно облекло.


Грим и прическа Варна

Грим и прическа

Доверете ми се за грим и прическа за вашия прекрасен повод.


Вечерен грим Варна

Дневен грим

Дневният грим се характеризира с това, че е по-лек, с по-ненаситени цветове. Ако се прави просто за ежедневието трябва да е по-непретенциозен и натурален. Този тип грим се използва в ежедневието и целта му е само да подчертае вашите красиви черти. Целта на дневния грим не е да изпъква, а да допринася за вашата цялостна красота.


Сватбен грим Варна

Сватбен грим

За траен сватбен грим се прави много плътна основа, кожата трябва да изглежда безупречно, цветовете да са по-леки и свежи. Видът на една булка изглежда достатъчно „ангажиран“ с рокля, було, букет и др., точно поради това гримът не трябва да е фрапиращ, а допълващ.


Професионален гримьор Роси - Варна

Сценичен грим

Сценичен грим – екстравагантен и модерен.

Като продължавате да използвате този сайт, вие се съгласявате с употребата на бисквитки. повече информация

Бисквитките на този сайт са разрешени, тъй като са необходими за правилното му функциониране. Ако продължите да използвате сайта, без да променяте настройките си, или натиснете бутона "Приемам", вие се съгласявате с това.

Затвори