Woman on the Beach

Варна, грим, слънчеви дни и парти до зори!

Жадувано, цветно и безгрижно лято във Варна… слънчеви дни и безкрайни нощи.

С лятно настроение мечтаем за безупречен вид, бронзов загар и подходящ грим. За да постигнем всичко това, ето и няколко съвета от Професионален Грим Роси – Варна. Гримът е средството, което повишава самочувствието на жената, процес на замъгляване на несъвършенствата на лицето и подчертаване на красивите черти.

Създайте още повече настроение в топлите дни с пъстър, летен грим. Можете да използвате свежи и пъстри цветове, вдъхновени от лятото, а тенът на лицето да е като целунат от слънцето, с лек бронзов руж. В летните клубни нощи бъдете с очертани, изразителни, опушени очи, добре оформени скули и ярко червило, така ще приковете погледите на всички и ще бъдете завидно красива. Професионален Грим Роси – Варна Ви желае приказно лято – очарователно и изпълнено с незабравими мигове. Всички обичат лятото, оцветете го!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Като продължавате да използвате този сайт, вие се съгласявате с употребата на бисквитки. повече информация

Бисквитките на този сайт са разрешени, тъй като са необходими за правилното му функциониране. Ако продължите да използвате сайта, без да променяте настройките си, или натиснете бутона "Приемам", вие се съгласявате с това.

Затвори